Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

simple image

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Allergimærkede produkter

Produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic findes i over 60 lande og med over 1200 produkter alene i Danmark. Der kommer konstant nye produkter til, så du let kan købe ind til hverdagen, uanset om du gerne vil være forsigtig, eller du allerede har hudallergi.

Det kan være svært at huske, hvilke ingredienser, der kan give hudallergi, og det kan skabe usikkerhed, når du står og skal købe produkter. Her er Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic en hjælp til dig.

Allergimærkningen stiller nemlig krav om, at der ikke må være fx parfume eller andre indholdsstoffer, som man ved har en særlig risiko for at give hudallergi, i produkterne.

Mange forskellige produkter

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic har fokus på hudallergi, og vi mærker produkter inden for en lang række kategorier. Blandt andet plejeprodukter, makeup, bleer og maling (se den fulde liste over kategorier nedenfor), så der er meget at vælge imellem for dig.

Hvis en producent gerne vil have allergimærket sit produkt, bliver produktet omhyggeligt gennemgået af vores fageksperter for at sikre, at risikoen for at udvikle hudallergi er minimal.

 

Der findes over 1200 produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic alene i Danmark. Vi passer derfor godt på dig i rigtig mange af de situationer, du møder i din hverdag.

Produkttyper med allergimærkningen

  • Personlige plejeprodukter (cremer, deodoranter m.m.)
  • Makeup
  • Vaske- og rengøringsmidler
  • Bleer
  • Hygiejnebind og ammeindlæg el.lign.
  • Vådservietter, skumvaskeklude og vatprodukter
  • Maling
  • Plejeprodukter til dyr

Allergimærkningen på verdensplan

Du kan finde Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic i hele verden. Brug det interaktive kort til at se hvilke produkter, der er tilgængelige i de forskellige lande.

 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

En del af Astma-Allergi Danmark

Allergimærkningen Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic er en del af Astma-Allergi Danmark, som arbejder for at gøre livet lettere for alle med astma og allergi – også for dig, der ønsker at passe på din hud.

Et medlemskab koster 225 kroner om året, hvor du samtidig støtter arbejdet mod hudallergi.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Find dine produkter og læs om indholdsstofferne

 

Kemilex

Download til din iPhone

Download til din Android-telefon

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Bliv
medlem

Allergimærkningen er en del af Astma-Allergi Danmark.