Webindholdsvisning Webindholdsvisning

simple image

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning er din tryghed

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic hjælper dig til at tage et trygt og aktivt valg i forhold til hudallergi.

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic er din tryghed, når det gælder hudallergi. Det gælder både, hvis du har hudallergi, eller ønsker at minimere risikoen for hudallergi hos dig selv og din familie.

Høj faglighed bag hver eneste produktvurdering

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic bygger på en høj faglighed og insisterende grundighed i vurderingen af produkter. I teamet bag allergimærkningen sidder dygtige fageksperter, der har en solid viden inden for toksikologi, sundhed, kemi, biologi og hudallergi.

Produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic

Hver gang en producent ansøger om at få vurderet, om et produkt kan bære vores logo, laves der en grundig gennemgang af samtlige indholdsstoffer i produktet. Vi kigger også på relevante forureninger og produktionsprocesser og de anvendte kemikalier for at sikre, at alt, hvad der er til stede i det endelige produkt, er vurderet i forhold til en allergirisiko. Lever et produkt ikke op til allergimærkningens krav, kan det ikke få Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic.

Allergimærkningen samarbejder bredt med hudlæger, forskere i både ind- og udland samt internationale foreninger for hele tiden at være opdateret på den nyeste viden.

To mærker - et logo

Astma-Allergi Danmarks logo med den runde blå krans er tydeligt i begge mærker og gør det nemt for forbrugerne at bruge begge mærker som et trygt pejlemærke, når de vil tage et aktivt valg i forhold til hudallergi.

 

Historien bag

Det var i 1970’erne, at tankerne bag allergimærket tog form hos patientforening Astma-Allergi Danmark. Astma-Allergi Danmark er en demokratisk, medlemsbaseret forening, som arbejder for et bedre liv for alle med allergi, høfeber, astma og eksem. I dag findes produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning i over 50 lande. 

I 2018 blev de nordiske allergimærker forenet til allergimærket Asthma Allergy Nordic, som Astma-Allergi Danmark, Astma och Allergi förbundet i Sverige og Norges Astma- og Allergiforbund står bag.

Baggrunden for et fælles, nordiske mærke er, at danne et stærkt internationalt mærke, som udnytter den viden og erfaring, som de tre organisationer har fået gennem de mange års arbejde med allergimærkning – samtidig levere en troværdig hjælp i en verden med mange konkurrerende interesser, hvor man som forbruger kan have svært ved at finde rundt i afsenderen af de mange mulige mærker.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

En del af Astma-Allergi Danmark

Allergimærkningen Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic er en del af Astma-Allergi Danmark, som arbejder for at gøre livet lettere for alle med astma og allergi – også for dig, der ønsker at passe på din hud.

Et medlemskab koster 225 kroner om året, hvor du samtidig støtter arbejdet mod hudallergi.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Allergimærkningen
er en del af
Astma-Allergi Danmark

 Astma-Allergi Danmark arbejder for at gøre livet lettere for alle med astma og allergi – også for dig, der ønsker at passe på din hud.

 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Bliv
medlem

Allergimærkningen er en del af Astma-Allergi Danmark.