Webindholdsvisning Webindholdsvisning

simple image

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Markedsføring

Hudallergi er i fremmarch og sammen med jer, vil vi rigtig gerne arbejde for, at få allergivenlige produkter ud til alle. Derfor hjælper vi med markedsføring af produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning.

Produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning kan anvende vores logo i forbindelse med salg og markedsføring. Claims på produkter eller i kampagner skal altid godkendes af Astma-Allergi Danmark. Vi skal sikre, at udsagn i forbindelse med hudallergi og/eller irritation er i overensstemmelse med vores kriterier, da det er vigtigt, at de er korrekte og ikke vildledende for forbrugerne.

Vores logo på jeres produkter gør hverdagen lettere for den voksende gruppe af sundhedsbevidste forbrugere – og det gør en forskel for jer

Som en naturlig del af et godt samarbejde tilbyder vi at omtale alle nye produkter:

  • På vores Instagram-profil @denblaakrans, hvor vi løbende har produktomtaler og konkurrencer til hele verden
  • I vores app Kemilex, hvor forbrugerne kan finde produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning
  • I vores app SkinAllergy, som hudlæger i Danmark målrettet bruger til patienter med en kendt allergi
  • På vores online verdenskort
 

Desuden gør vi opmærksom på produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning i vores telefonrådgivning, når forbrugere ønsker vejledning.

Vi tilbyder desuden, at producenter kan være med i vores kampagner som fx Fragile.

Besøg kampagnesiden for FRAGILE her

Vi indgår gerne i en dialog om andet samarbejde vedr. markedsføring af jeres produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning, fx som understøttende fagpersoner i forbindelse med PLMA (se vores folder om PLMA her). Andre af Astma-Allergi Danmarks samarbejdsområder, der kan være interessante i forhold til branding af produkter, er: pollenvarsling og rådgivning om allergi og astma. For yderligere information om markedsføring kan I kontakte Rikke Bille, chef for Astma-Allergi Danmarks allergimærkning.

Det er også muligt at blive erhvervsmedlem. Astma-Allergi Danmarks erhvervsmedlemmer er med til at skabe et partnerskab for fremtiden og sætte fokus på astma, allergi og andre overfølsomhedssygdomme, der allerede i dag påvirker cirka 1,5 millioner danskere. For jer betyder det, at jeres allergiprofil bliver synlig, og dermed sender I et signal om, at forbrugernes sundhed er en prioriteret del af jeres virksomhedsstrategi. 

Tegner I et erhvervsmedlemskab, vil jeres firmas navn blandt andet fremgå på vores hjemmeside, og I vil kunne sætte en ”Vi støtter Astma-Allergi Danmark”-knap på jeres hjemmeside.

Se de øvrige fordele ved at være erhvervsmedlem her

I forbindelse med markedsføring og egne kampagner, vurderes det ikke, om produkter overholder de specifikke nationale bestemmelser i de lande, hvor produktet markedsføres, såsom regulering af indholdsstoffer og markedsføring/claims. Ansvaret for at overholde nationale lovgivninger tilfalder alene producenten og firmaet, der markedsfører produktet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Vil du være
erhvervsmedlem?

Støt astma- og allergisagen

Læs mere her