Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

simple image

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Om allergimærket Den Blå Krans

Den Blå Krans er et internationalt mærke, der bygger på ekspertviden og hjælper dig til at tage et aktivt valg i forhold til hudallergi.

Allergimærket Den Blå Krans er et internationalt allergimærke, som er velkendt hos de danske forbrugere. Mærket blev grundlagt i Danmark i 1980’erne af patientforeningen Astma-Allergi Danmark. En patientforening, som arbejder for at gøre hverdagen lettere for folk med allergi, høfeber, astma og eksem.

Læs mere om hvorfor du skal bruge Den Blå Krans her

Vi er her for dig

Allergimærket Den Blå Krans bygger på forskning og fakta, og vi har fagpersoner, der vurderer alle de indholdsstoffer, som bruges i produkter med Den Blå Krans. Den Blå Krans har forbrugerens hud og interesse for øje – og vi kender behovet for at have et trygt, velkendt mærke at navigere efter.

Mærket er til for at hjælpe folk med hudallergi og fungerer også som et troværdigt pejlemærke for de, der gerne vil tage et aktivt valg i forhold til hudallergi.

Bygger på ekspertviden

Bag mærket sidder en gruppe af fagmedarbejdere med en solid viden om toksikologi, sundhed, kemi, farmaci, hud og hudallergi, og sammen vurderer de alle de mange produkter, der ansøges om til allergimærket Den Blå Krans.

Læs mere om produkter med Den Blå Krans her

Fagmedarbejderne laver en grundig gennemgang af alle de indholdsstoffer, som indgår i produkterne. Lever et produkt ikke op til allergimærkets krav, kan det ikke bære mærket.

Vi ved, at hudallergi giver nedsat livskvalitet, og det er vores vision at hjælpe og forebygge for at styrke indsatsen mod hudallergi. Den Blå Krans har derfor et bredt samarbejde med hudlæger, forskere i både ind- og udland samt internationale foreninger, for hele tiden at være opdateret på den nyeste viden.

Det er din garanti for, at allergimærket Den Blå Krans altid er forrest i kampen mod hudallergi.

 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Støt arbejdet
mod hudallergi

Støt med et valgfrit beløb til

47900