Webindholdsvisning Webindholdsvisning

simple image

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Vil du have allergimærkningen på dine produkter?

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning findes på over 3.000 produkter i mere end 60 lande. Her er mere information om, hvordan I kan få allergimærkningen på jeres produkter.

Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic er velkendt hos de danske forbrugere. Vil I have allergimærkningen på jeres produkter, kan I her få mere viden om ansøgningsproces, priser og de krav, vi stiller til produkter, der kan få allergimærkningen.

Forbrugernes pejlemærke

Det kan være svært at gennemskue en deklaration og selv finde ud af, hvilke indholdsstoffer der er i eksempelvis en creme eller deodorant. Her er Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic forbrugernes pejlemærke, når de handler.

I teamet bag allergimærkningen sidder dygtige fageksperter, der har en solid viden inden for toksikologi, sundhed, kemi, biologi og hudallergi. Astma-Allergi Danmarks allergimærkning og Asthma Allergy Nordic bygger på en høj faglighed og insisterende grundighed i vurderingen af produkter.

Et marked i fremmarch

Allergimærkede produkter er et marked i fremmarch. Det skyldes, at der både i Norden og resten af verden er set en stigning i antallet af mennesker, der får konstateret hudallergi. En nyere europæisk undersøgelse viser, at helt op til 27 % af voksne europæere mellem 18-74 år har hudallergi.

Stigningen i antallet af berørte giver sig også til udtryk i en kraftigt stigende interesse for allergimærket både på de nordiske og internationale markeder.

Det er ikke kun allergikere, der ønsker at vælge produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning eller Asthma Allergy Nordic. Mange forbrugere ønsker at være ekstra forsigtige og vælger derfor allergimærkede produkter af hensyn til sig selv og deres nærmeste.

Allergimærkningen gør en forskel

Hudallergi får man af de stoffer, huden kommer i kontakt med. Derfor betyder det noget for forbrugeren, hvad der er i de produkter, de kommer på huden. Vores logo på jeres produkter gør hverdagen lettere for den voksende gruppe af sundhedsbevidste forbrugere – og det gør en forskel for jer.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Vil du være
erhvervsmedlem?

Støt astma- og allergisagen

Læs mere her